Microsoft Windows 11 | MediaMarkt (2023)

 • Microsoft Windows 11
Microsoft Windows 11 | MediaMarkt (1)

Windows 11 is het nieuwe besturingssysteem van Microsoft. Het besturingssysteem zal de nieuwe standaard worden voor moderne laptops en komt als een gratis upgrade voor Windows 10 devices. De upgrade wordt gefaseerd beschikbaar gesteld vanaf eind 2021 t/m begin 2022. Naast dat Windows 11 een geheel nieuwe look & feel heeft zijn er ook vele nieuwe functionaliteiten doorgevoerd die het werken efficiënter maken.

Windows 11 ziet er modern en rustig uit door half transparante schermen, een startmenu met gepersonaliseerde widgets en thema’s maar ook functionaliteiten zoals touch- en spraakbediening. Daarnaast is er een vernieuwde Microsoft Store, geoptimaliseerd voor gemakkelijk en veilig zoeken en nog veel meer.

Maak je Windows 11 compleet en vergeet Microsoft 365 niet aan te schaffen! Zo schrijf je in Word foutloze teksten. In Excel analyseer jij nog gemakkelijker jouw data en in PowerPoint krijgt jouw creativiteit een boost dankzij de honderden sjablonen. Sla al je bestanden veilig op in je 1 TB OneDrive Persoonlijke Kluis en werk - tegelijkertijd virtueel met andere - samen in je document.

 • Microsoft Windows 11 | MediaMarkt (2)

  Alle dingen die je doet. Alles in één oogopslag, één swipe hiervan verwijderd.

  Je favoriete foto's. Het wereldnieuws. De takenlijst van vandaag en het weer van morgen. Widgets helpen je inhoud te vinden die belangrijk voor je is.

 • Microsoft Windows 11 | MediaMarkt (3)

  Het leven is samen beter

  Bel, chat en realiseer plannen met Teams op Windows 11. [1]

 • Microsoft Windows 11 | MediaMarkt (4)

  Breng je bureaublad in balans

  Organiseer vensters, optimaliseer de schermruimte en maximaliseer productiviteit in een handomdraai. [2]

 • Microsoft Windows 11 | MediaMarkt (5)

  Kies de browser die jouw op de eerste plaats zet.

  Werken, spelen, winkelen, streamen, verbinden - wat je ook wilt doen, Microsoft Edge op Windows 11 helpt je om het snel en veilig te doen.

 • Microsoft Windows 11 | MediaMarkt (6)

  Jezelf moeiteloos uitdrukken

  Werk, speel en creëer op de voor jou meest natuurlijke manier met Windows 11.

 • Microsoft Windows 11 | MediaMarkt (7)

  Een nieuw perspectief

  Minder ruis, rommel en chaos. We hebben de manier waarop een pc voor je en met je zou moeten werken opnieuw uitgedacht. Windows 11 geeft productiviteit nieuwe betekenis.

 • Microsoft Windows 11 | MediaMarkt (8)

  Het leven is samen beter

  Windows 11 brengt je onmiddellijk in verbinding met de mensen om wie je geeft. Met Chat van Microsoft Teams kun je met iedereen (gratis) contact leggen, hoe je maar wil (bellen, chatten, berichten, video), rechtstreeks vanaf je bureaublad. [1, 2]

 • Microsoft Windows 11 | MediaMarkt (9)

  Wat je nodig hebt, waar en wanneer je het nodig hebt

  Krijg sneller eenvoudig toegang tot je favoriete nieuws, informatie en entertainment. Windows 11 heeft Widgets en de verbeterde browser Microsoft Edge: een perfecte combinatie voor prestaties en personalisatie.

 • Microsoft Windows 11 | MediaMarkt (10)

  Speeltijd. Altijd.

  Speel de laatste games met niet van echt te onderscheiden graphics. Speel met spelers op de console. Speel met je favoriete accessoires. Als je op jouw manier wilt spelen, staat Windows 11 voor je klaar.

 • Microsoft Windows 11 | MediaMarkt (11)

  Innovatie voor ons allemaal.

  Met de grootste keuze uit apparaten, qua stijlen, functies en modellen, kunnen wij en ons netwerk aan partners ervoor zorgen dat je iets vindt dat perfect bij je past met Windows 11.

 • Microsoft Windows 11 | MediaMarkt (12)

  De manier om dingen gedaan te krijgen.

  Met een Microsoft 365-abonnement krijg je beveiliging, opslag en premium apps, allemaal voor één lage prijs.

  Bekijk alle Microsoft 365-pakketten

Deze Windows-laptops zijn geschikt voor Windows 11. Upgraden is geheel gratis.

0 van 6

De nieuwe Windows heeft alle kracht en beveiliging van Windows 10 met een nieuwe, frisse look. Het bevat ook nieuwe tools, geluiden en apps. Over elk detail is nagedacht. Alles komt samen voor een verfrissende ervaring op uw pc.

Pc's waarop de nieuwe Windows al is geïnstalleerd komen later dit jaar beschikbaar.

Als je accessoires het deden met Windows 10 en voldoen aan de vereisten voor de nieuwe Windows, zouden ze met de nieuwe Windows moeten werken. Je kunt het navragen bij jouw accessoirefabrikant als je het zeker wilt weten.

De meeste Windows 10-pc's die momenteel worden verkocht zullen een upgrade naar de nieuwe Windows kunnen krijgen. Voor de upgrade naar de nieuwe Windows moet de pc aan de minimale hardwarespecificaties voldoen en er is specifieke hardware vereist voor sommige functies. Het schema voor het uitbrengen van de upgrade wordt nog afgerond, maar de planning is om eind 2021 te beginnen en door te gaan in 2022. De specifieke timing zal van het apparaat afhangen.

Dat kun je op een paar manieren uitvinden. Als je momenteel aan het zoeken bent naar een nieuwe pc, kun je letten op 'Gratis upgrade naar de nieuwe Windows' op het informatielabel. Je kunt ook het verkooppersoneel vragen dit te bevestigen.

Als je huidige Windows 10-pc de meest recente versie van Windows 10 heeft en voldoet aan de minimale hardwarevereisten, zal de pc kunnen upgraden naar de nieuwe Windows. Het schema voor het uitbrengen van de upgrade wordt nog afgerond, maar voor de meeste apparaten die momenteel in gebruik zijn, verwachten we dat de upgrade begin 2022 klaar zal zijn. Niet alle Windows 10-pc's die in aanmerking komen voor de upgrade naar de nieuwe Windows zullen tegelijkertijd de upgrade aangeboden krijgen. Als je wilt zien wanneer jouw pc in aanmerking komt voor de upgrade, kun je de Pc-statuscontrole-app downloaden. Zodra het uitbrengen van de upgrade is begonnen, kun je daar controleren of die klaar is voor jouw apparaat door naar Instellingen/Windows Update te gaan.

Als je wilt zien of jouw huidige pc aan de minimale vereisten voldoet, kun je de Pc-statuscontrole-app downloaden.

Ja! Windows 10 blijft nog steeds een uitstekende versie van Windows. We blijven Windows 10 in ieder geval ondersteunen tot 14 oktober 2025.

Upgrades naar de nieuwe Windows worden vanaf eind 2021 uitgerold en gaan door in 2022. Gedurende deze periode zullen we achter de schermen wat testen en controles voor jouw specifieke pc uitvoeren. Windows Update zal aangeven of en wanneer jouw pc in aanmerking komt. Je kunt dit controleren via Instellingen/Windows Update.

Het is gratis. Maar alleen Windows 10-pc's die de meest recente versie van Windows 10 hebben en voldoen aan de minimale hardwarevereisten kunnen upgraden naar de nieuwe Windows. Je kunt bekijken of je de nieuwste updates voor Windows 10 heeft in Instellingen/Windows Update.

Een update bevat over het algemeen oplossingen voor fouten en beveiligingsproblemen of nieuwe functies in een bepaalde versie van Windows. Updates worden meestal gedurende het hele jaar uitgebracht. Bij een upgrade ga je over naar een nieuwe versie, bijvoorbeeld van Windows 10 naar de nieuwe Windows. Of je krijgt een nieuwe editie, zoals van Windows Home naar Windows Pro.

Het aanbod voor een gratis upgrade heeft geen specifieke einddatum voor in aanmerking komende systemen. Maar Microsoft behoudt zich het recht voor om uiteindelijk geen ondersteuning meer te bieden voor het gratis aanbod. Deze einddatum zal minimaal één jaar na beëindiging van de algemene beschikbaarheid zijn.

Ja. Je hoeft niet te upgraden naar de nieuwe Windows. We blijven Windows 10 ondersteunen tot 14 oktober 2025.

Nee. Voor de nieuwe Windows en Windows 10 is ongeveer evenveel ruimte op de harde schijf nodig. Tijdens het upgradeproces is echter wel extra ruimte nodig. Windows maakt deze extra schijfruimte ongeveer tien dagen na het voltooien van de upgrade weer vrij.

De nieuwe Windows is de nieuwste versie van Windows. Maar we blijven Windows 10 ondersteunen tot oktober 2025.

Standaard worden al je bestanden en gegevens overgebracht. We raden je echter wel aan een back-up van uw bestanden te maken voordat je de installatie uitvoert. Je kunt hier meer informatie vinden over back-up van pc-mappen via OneDrive

Ja. Je kunt gedurende 10 dagen na installatie van de upgrade naar de nieuwe Windows teruggaan naar Windows 10, waarbij alle bestanden en gegevens die je hebt meegenomen behouden blijven. Na de 10 dagen moet je een back-up van je gegevens maken en een 'schone' installatie uitvoeren om terug te gaan naar Windows 10.

Het downloaden en installeren van de nieuwe Windows neemt waarschijnlijk meer tijd in beslag dan een normale functie-update voor Windows 10. Je kunt je pc gewoon blijven gebruiken tijdens het downloaden. Daarna kun je ervoor kiezen om de installatie in te plannen voor een specifiek tijdstip wanneer je denkt je pc niet te gebruiken.

Als je pc voldoet aan de minimale hardwarespecificaties, kan de Windows 10 Home-editie in S-modus een upgrade krijgen naar de nieuwe Windows Home-editie in S-modus. Als je Windows 10-pc de Pro-editie in S-modus gebruikt, moet je de S-modus verlaten om naar de nieuwe Windows Pro te upgraden. De nieuwe Windows Pro-editie is niet beschikbaar in S-modus.

Je kunt de Pc-statuscontrole-app gebruiken om te bepalen of jouw apparaat in aanmerking komt voor een upgrade naar de nieuwe Windows. Veel pc's die minder dan vier jaar oud zijn, zullen kunnen upgraden naar de nieuwe Windows. Ze moeten wel de meest recente versie van Windows 10 hebben en voldoen aan de minimale hardwarevereisten.

Upgrades naar de nieuwe Windows worden vanaf eind 2021 uitgerold en gaan door in 2022. De datum verschilt per apparaat. Voor sommige functionaliteiten zijn specifieke hardware-vereisten nodig, zie https://www.microsoft.com/nl-nl/windows/windows-11-specifications. Gratis upgrade naar Windows 11 is mogelijk, zodra deze beschikbaar is.

[1] Voor bepaalde functies is specifieke hardware vereist, zie https://www.microsoft.com/be-nl/windows/windows-11-specifications. Chatten via sms is beschikbaar in bepaalde landen en wordt geleidelijk beschikbaar gemaakt voor andere regio's. Raadpleeg https://support.microsoft.com/nl-nl/office/meer-informatie-over-chatten-via-sms-812d9e88-4891-4fd2-aee1-1ad3f4e23cff voor meer details. Internettoegang is vereist, er kunnen kosten van de internetprovider in rekening worden gebracht.

[2] Je kunt met wie dan ook een 1:1-gesprek voeren en maximaal 24 uur gratis met elkaar praten. Voor een groepsgesprek (meer dan twee mensen) kun je met maximaal 100 deelnemers bijeenkomen en maximaal 60 minuten gratis bellen. Vanwege COVID-19 zien we tot nader bericht af van deze limieten, zodat je met maximaal 300 deelnemers kunt bijeenkomen en maximaal 24 uur gratis kunt praten.

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Zonia Mosciski DO

Last Updated: 12/19/2022

Views: 6592

Rating: 4 / 5 (71 voted)

Reviews: 94% of readers found this page helpful

Author information

Name: Zonia Mosciski DO

Birthday: 1996-05-16

Address: Suite 228 919 Deana Ford, Lake Meridithberg, NE 60017-4257

Phone: +2613987384138

Job: Chief Retail Officer

Hobby: Tai chi, Dowsing, Poi, Letterboxing, Watching movies, Video gaming, Singing

Introduction: My name is Zonia Mosciski DO, I am a enchanting, joyous, lovely, successful, hilarious, tender, outstanding person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.